Jedlý živý plot - mana rajské zahrady

Luxusní rostlina s elegantním vzhledem,
chutné a zdravé plody plné vitamínů ...

banner1 banner2banner3

Skořicové muchovníkové povidla

Potřebujeme:
1 kg muchovníku
šťáva a kůrka z 1 citronu
1 / 2 kávové lžičky skořice
1 kg cukru na zavařování


Příprava:
Muchovník očistíme, omyjeme, smícháme citrónovou šťávou, strouhanou citrónovou kůrkou a cukrem. Zakryjeme a necháme stát asi 3-4 hodiny.
Při stálém míchání uvedeme do varu a několik minut vaříme. Okamžitě naplníme do lahví, uzavřeme.
Láhve obrátíme nahoru nohou a necháme vychladnout.

Muchovníkový sirup Zaváraniny, sirupy, likéry, lekváre z muchovníka Zaváraniny, sirupy, likéry, lekváre z muchovníka Zaváraniny, sirupy, likéry, lekváre z muchovníka 





Lajkujte, zdielajtee

Novinky 2016 - exkluzivní nabídka Wonderhedge

Dvě výjimečně zdravé, ale téměř zapomenuté ovoce do Vaší zahrady.

Novinky 20161) Moruše bílá (Morus Alba) - lidový název stromová jahoda

2) Kaštanovník jedlý - obecný (Castanea Sativa)

Více o nabídce >>>

Nabízené sazenice pěstujeme a skladujeme v ideálních podmínkách. Možné termíny výsadby jsou:

led úno bře dub kvě črn čvc srp zář říj lis pro
     

 

Prohlášení: Uvedené hodnoty růstu platí při dodržení technologie pěstování a při dostatečném množství živin, vody a slunečního záření. Při krajně nekvalitní půdě nebo u rostlin které jsou vysazeny na nevyhovujícím místě (například do stínu) může být růst pomalejší než jsou uvedené pěstitelské hodnoty.